Samfunnsbauta hyllet og takket

Publisert 23.05.2008 kl 21:20 Oppdatert 23.05.2008 kl 21:20

Tips en venn på e-post:


...
TAKK: Biskop Finn Wagle (til venstre) og Leka-ordfører Arve Haug var blant dem som takket Gjørv for årene som fylkesmann. FOTO: SVEIN H. KARLSEN Foto: Svein H Karlsen

Fylkesmann gjennom 15 år, Inger Lise Gjørv, tok et verdig farvel med staten, fylket og folket. Fredag ble hennes avgang markert, blant annet med blomster fra Kongen.

STEINKJER: I tre og en halv time måtte samfunnsbyggeren Inger Lise Gjørv sitte rolig ved det festdekkete bordet og ta imot varme ord, takk og hyllest.

Det offisielle Norge, kongehuset, fylkene, fylkesmenn, biskop, kommunene og andre samarbeidspartnere framførte takkens ord til en markant, synlig og tydelig politiker.

Inger Lise Gjørv fyller 70 år over helga, og slutter offisielt ved fylkesmannsembetet 1. juni.

Inntil det blir avklart hvordan forvaltningsstrukturen blir i framtida vil ikke stillinga bli lyst ledig. Oddbjørn Nordset er av regjeringa utnevnt som fungerende fylkesmann.

Kantina i Statens Hus på Steinkjer var fullsatt av festkledde kvinner og menn som ønsket å ta del i markeringa.

Les mer i lørdagens papirutgave.

SVEIN H. KARLSEN 74 21 21 40

svein.karlsen@namdalsavisa.no

På forsiden nå


...

Prytz og Rock City enige

Det blir ingen arbeidsrettssak mellom Rock City Namsos AS og daglig leder Åsmund Prytz. Partene skal etter det NA erfarer ha kommet til enighet om en løsning.

...

Tiltalt for ulovlig jakt

Politiet har tatt ut tiltale mot en mann fra Indre Namdal for jakt med ulovlige redskaper. Ifølge påtalemyndigheten ble det blant annet funnet en saksefelle på tiltaltes eiendom.

Sjekk om det er snø på vegen

Se både interaktivt kart og vegkameraer i Namdalen.

...

Stadig flere unge sliter

Martine Tronstad Arnø og Silje Dahl Pettersen er to av mange som kjenner på presset når det kommer til utseende, «likes» på sosiale medier og det å gjøre det bra på skolen.