Mot-turneen gjester Namdalen

PÅ TUR: Mot-musikerne består av Kristoffer Finnanger Lysgård (fra venstre), Chand Torsvik, Alejandro Fuentes, Adrian Jørgensen og Kenneth Aksnes. På de seks konsertene i Namdalen er Jørgensen hovedartist, mens Torsvik og Fuentes har spillefri.  FOTO: MOT

PÅ TUR: Mot-musikerne består av Kristoffer Finnanger Lysgård (fra venstre), Chand Torsvik, Alejandro Fuentes, Adrian Jørgensen og Kenneth Aksnes. På de seks konsertene i Namdalen er Jørgensen hovedartist, mens Torsvik og Fuentes har spillefri.  FOTO: MOT

Flere nyheter

Tverrfaglig team i på Namsos bo- og velferdssenter fikk historiens første Innovasjonsprisen helse og omsorg

Lorents (90) har blitt sprek som en fole

Julehandelen har hatt en litt treg start, men hos noen går salget strykende

Service går aldri av moten

Seks kommuner skal besøkes når gjengen i Mot-turneen 2015 møter ungdom i Namdalen ei hel uke fra mandag.

NAMSOS: Siden 2. mars har organisasjonen Mot vært på hjul for å møte ungdom på sine heimsteder. Totalt 55 lokalsamfunn med over 22.000 ungdommer skal besøkes gjennom turneen, som mandag kommer til Namdalen.

– Vi gleder oss masse til å besøke alle stedene i Namdalen. Vi håper de lokale ungdommene får en fantastisk opplevelse både på scenen og i salen, og at lærere og voksne blir inspirert til å skape et enda varmere og tryggere samfunn, sier turnéleder Tore Sandnes.


Namdalinger i stallen


Av årets tre turneartister er to namdalinger – Chand Torsvik fra Namsos og Adrian Jørgensen fra Bindal. Sammen med Alejandro Fuentes deler de på å opptre rundt om i landet.

I tillegg er musikerne Kenneth Aksnes og gitarist Kristoffer Finnanger Lysgård fra Namsos med på turneen.

I de seks kommune i Namdalen (pluss en minikonsert i Bindal) er det den tidligere The Voice-finalisten Adrian Jørgensen som skal i aksjon.

– Jeg stortrives med denne gjengen, turneen så langt har vært kjempeartig. Det er stas å møte ungdommen og imponerende å se så mange flinke unge folk som er der ute.


Bergtatt av energien


Mot-ambassadøren mener organisasjonen bidrar til å skape et godt fellesskap.

– Ikke minst trenger vi Mot for å styrke hverandre og det vi tror på. Det er greit å være forskjellig, og ha forskjellige drømmer, sier Adrian.

Musikeren fra Bindal var også med som gjesteartist under fjorårets Mot-turné.

– Jeg ble bergtatt av den positive energien ungdommen ga meg. Jeg følte meg levende og fikk en stor selv- tillitsfølelse igjen, sier Jørgensen – som mandag ga ut singelen «Walk On Fire».

Mot er en holdnings- skapende organisasjon som jobber for og med ungdom, der målet er å bidra til robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljø.

Fosnes blir første stoppested når Mot-turneen kommer til Namdalen mandag. Lokale ungdommer bidrar også med innslag på scenen.

I tillegg til selve konserten, gjennomfører Mot et faglig opplegg med årsmøte og lærerforedrag.

Mot-Turné 2015

Les mer om:
Mer å lese på Namdalsavisa: