Steinkjermartnan

Namdalsk preg på Steinkjermartnan

Flere nyheter

Historisk dag da Namdal regionråd ble stiftet i Røyrvik

Fylkesmann-lærling imponert over namdalingene

Fem namdalinger tok norgescuppoeng – Bruvoll best på 10. -plass

Spår Hundseth helt i toppsjiktet

Både Foldafjord og Olav Duun måtte sette igjen passasjerer på Black Friday

– Aldri opplevd maken til pågang

Steinkjermartnan måtte til Namdalen for å finne musikalsk underholdning til store deler av programmet.

STEINKJER: Denne uka går Steinkjermartnan av stabelen, og i den anledning er flere namdalske artister hentet inn for å underholde. Bård Ole Thorsen og Steve Cooling er noen av artistene som spiller i løpet av uka, og i Thomas Brøndbo spiller under åpningsshowet i kveld.

– Det er alltid hyggelig å bli spurt om spille under martnaer, uansett hvor det er. I Steinkjer er de gode på å legge ned mye ressurser på et skikkelig åpningsshow som sparker martnan i gang, så det er alltid spennende. Spesielt når det er så mange folk til stede, forteller Brøndbo.

Mer å lese på Namdalsavisa: