Lang desembernatt i november

– Siden vi har en flink gitarist...

Sammen med Grethe Holmen Berre  framførte Skjalg Raaen

Sammen med Grethe Holmen Berre framførte Skjalg Raaen "Long December Night" under adventskonsert Klinga søndag kveld.Foto: Stein Nervik

DELTOK: Koret Cygnus deltok under adventskonserten i Klinga kirke.Foto: Stein Nervik

Skjalg Raaen var trekkplasteret og sammen med Grethe Holmen Berre framførte han kveldens høydepunkt.

KLINGA: For niende gang inviterte Bangsund Hornmusikklag til adventskonsert i Klinga kirke. En invitasjon godt over 100 stykker takket ja til.

Som takk for at de kom, fikk de halvannen time med musikk som nok lyste opp i novemberkvelden. Eller desembernatta som det føltes da Skjalg Raaen spilte og Grethe Holmen Berre mot slutten framførte «Elg» sin «Long December night» på norsk.


– Passet bra


– Det har jeg hatt lyst til siden jeg hørte Anneli Drecker synge sangen på norsk i «Hver gang vi møtes». Så når Grethe sa ja og vi har en så flink gitarist her i kveld, så synes jeg den passet bra i kveld, sa dirigent Arve Dahl da han introduserte duoen.

Skjalg Raaen skulle egentlig også opptrådt med dattera Alicia også i år, men hun var forhindret å komme på grunn av sykdom.


Adventsro


Uten at det hindret far i å lyse opp novemberkvelden for dem som satt og hørte på. Noe Sambandet-gitaristen gjorde sammen med nevnte Berre, hormusikken, sanger Knut Arve Husby og blandakoret Cygnus.

Mer å lese på Namdalsavisa: