Får spille på Gramo Underwood

(Foto: Espen Fossland)

Foto: Espen Fossland

Flere nyheter

Det går ikke så det griner i reiselivet, men det grines over løftebrudd

Arbeidsplasser i fare

Trude Wester hedret under generalforsamlinga i NHO Service

– En pris som betyr mye

Vil tilby varer fra ulike overskuddslager

Slik skal Britt slå billigkjedene på pris

Bandet Midlertidig vant muligheten til å spille på Gramo Underwood under Norwegian Wood.

NAMSOS: Bandet Midlertidig vant muligheten til  opptre på "Gramo Underwood", en scene for up an coming band under Norwegian Wood.

Band som Poor Rich Ones, Kaizers Orchestra, Nullskattesnylterne og High As A Kite har spilt på den scenen tidligere. Det er altså en scene som kan bli et springbrett for et band som er på veg opp og fram.

- Vi har valgt et band som vi umiddelbart så hadde musikalske kvaliteter, fortalte Jørgen Roll, grunnleggeren av Norwegian Wood.

Midlertidig

Duoen består av Mikael Øgaard fra Oslo og Jonas Peitersen fra Hitra, og spiller folkeinspirerte låter med litt utradisjonelle grep, på to elektriske gitarer.

– Istedenfor å bruke akustiske gitarer, som er vanlig i folkemusikken, bruker vi elektriske gitarer. Uttrykket blir et helt annet, sier Jonas Peitersen.

Duoen møttes på Trøndertun folkehøgskole i fjor, et møte som etter hvert utviklet seg videre til prosjektet Midlertidig.

– Som duo prøver vi å få fram enkelhet og harmonier i musikken. Selv om vi ønsker å holde det enkelt, kan det likevel høres stort ut, sier Peitersen.

SE HELE FINALEN I OPPTAK:

 


 
Mer å lese på Namdalsavisa: