Nordtrønder siktet for overgrep mot barn

Flere nyheter

Historisk dag da Namdal regionråd ble stiftet i Røyrvik

Fylkesmann-lærling imponert over namdalingene

Fem namdalinger tok norgescuppoeng – Bruvoll best på 10. -plass

Spår Hundseth helt i toppsjiktet

Både Foldafjord og Olav Duun måtte sette igjen passasjerer på Black Friday

– Aldri opplevd maken til pågang

Firebarnsfar i 40-årene fra Nord-Trøndelag er pågrepet.

NAMSOS: En mann i 40-årene fra Nord-Trøndelag ble onsdag denne uken pågrepet og siktet for overgrep mot barn og for deling og besittelse av overgrepsmateriale, skriver Sør-Trøndelag politidistrikt i ei pressemelding.

Han fremstilles i dag, klokken 11.00, for fengsling i Sør-Trøndelag tingrett.

Pågripelsen er et resultat av den pågående etterforskningen av en rekke lignende saker, som har sitt utspring i pågripelsen av en mann på Fosen som var å være i besittelse av det største belaget av overgrepsbilder og filmer Sør-Trøndelag politidistrikt har vært i befatning med noensinne.

Det ble i april i fjor opprettet en etterforskningsgruppe som har jobbet kontinuerlig og systematisk med å avdekke saker og som et resultat er flere titalls personer pågrepet og siktet både i Trøndelag, Norge for øvrig og i utlandet. Flere av de pågrepne lever i familier og har barn.

Mer å lese på Namdalsavisa: