Skrei, lever og rogn i påskefjellet

Randi Bjerkan og Snorre Laugen
            (Foto: Thor Glad Jacobsen)

Randi Bjerkan og Snorre LaugenFoto: Thor Glad Jacobsen

Randi og Snorre slo til med servering av skrei, lever og rogn i Skorovas skjærtorsdag. Nytrukket fisk fra Vandsøya ble servert til mer enn 200 overbegeistrede påskeferierende.

SKOROVAS: Randi Bjerkan og Snorre Laugen har for vane å overraske fastboende og ferierende i Skorovas med buffeter og varmretter av ulike slag gjennom året. 

I påska i år ble det treretters middag som selv blaserte fiskekjennere ga terningkast 6.

Grytidlig satte Snorre seg i bilen og kjørte til Vikna, med Vandsøya fiskemottak som mål, for å få tak i de aller beste råstoffene. 

Snorres lange erfaring som kokk på kjente høyfjellshotell og anerkjente restauranter ellers i landet, sikrer at råvarene han velger er av ypperste klasse. 

Folk i Skorovas vet å sette pris på Snorre og Randi’s initiativ, noe som det store fremmøtet i den lille fjellbygda tydelig viser.

Mer å lese på Namdalsavisa: