Her stopper de kanoen

Testtur: Fredag kveld var padleduoen på testtur fra Rossetnes og et lite stykke ned Namsen.

Testtur: Fredag kveld var padleduoen på testtur fra Rossetnes og et lite stykke ned Namsen.

Flere nyheter

Skulle møtes i Namdal tingrett i starten av november

Har inngått hemmelig forlik

Rørvik sanitetsforening serverte frokost for tredje år på rad

Disket opp gratis frokost til 165 elever

Gjør helomvending – fortsetter som hotellsjef

Ingvild sa opp i sommer – trakk oppsigelsen tilbake

I løpet av ferden nedover Namsen vil Birger Aarmo og Ole Anders Johnsen Fougner stoppe for å snakke med folk og ha både lunsj- og kveldssendinger live. Lokalbefolkninga oppfordres til å møte opp for å lage litt liv.

Padlerne tar sikte på å ha to sendinger med publikum hver dag. en rundt lunsjtider og en på kveldstid. Her er stoppestedene.

• 03.07.2016: Den første kveldssendingen sendes live, like før Aarmo og Fougner tar fatt på den ukelange reisen. Det hele skjer klokken 21.30 ved Mellingen Camping

De starter å padle klokken 22.30 samme kveld. Deretter padler de så lenge de orker den natta.

• 04.07.2016: Midt på dagen inviterer de til lunsjsending i Namsskogan sentrum før ferden går videre nedover elva. Når de når Brekkvasselv går de i land og starter kveldssendingen.

• 05.07.2016: Dagens lunsjsending vil foregå i Trongfossen, og om kvelden skal de ha ankommet Namsskogan familiepark park.

• 06.07.2016: De tar sikte på å få padlet en del på kvelds- og nattetid, og når onsdagens lunsjsending er duket skal de ha ankret opp i Aunfoss. Når kvelden kommer inviterer de til kveldsending i Båtstø like nedenfor Nedre Fiskumfoss.

• 07.07.2016: Neste etappe fører dem ned til Seem arena for lunsjsendingen, og om kvelden står de klare ved melhus gård til å gi seerne en flott kveldssending.

• 08.07.2016: Nå skal de to eventyrerne ha ankommet Sellæghylla inne lunsj og sendinga skal foregå på Hyllenget. Kveldssendingen går av stabelen på Melen.

• 09.07.2016: Nå nærmer vi oss slutten med stormskritt, og midt på dagen seiler Birger Aarmo og Ole Andres Johnsen Fougner inn til Spillum dampsag. Ferden går så til Namsos sentrum for selve finalesendinga.

Mer å lese på Namdalsavisa: