Se bildene fra Brynjars 70-årsfest

JUBELFESTEN: Det må ha vært tidenes bursdagsfest i Namdalen da Brynjar Eriksen feiret sin 70 årsdag i NTE Arena onsdag kveld. De som satt i salen fikk oppleve et forrykende sceneshow fra Brynjar. I løpet av kvelden ble gjestene rørt av de mange innslagene. Når Brynjar er midtpunket, så satt også latteren løst. Her er han sammen med den stødige konferansieren Sigmund Kveli, som hadde hatt tre år på seg til å forberede seg til oppgaven, og kveldens husorkester fra flere forskjellige band med tilknytning til rockebyen Namsos. (Foto: BJØRN TORE NESS)

JUBELFESTEN: Det må ha vært tidenes bursdagsfest i Namdalen da Brynjar Eriksen feiret sin 70 årsdag i NTE Arena onsdag kveld. De som satt i salen fikk oppleve et forrykende sceneshow fra Brynjar. I løpet av kvelden ble gjestene rørt av de mange innslagene. Når Brynjar er midtpunket, så satt også latteren løst. Her er han sammen med den stødige konferansieren Sigmund Kveli, som hadde hatt tre år på seg til å forberede seg til oppgaven, og kveldens husorkester fra flere forskjellige band med tilknytning til rockebyen Namsos. Foto: BJØRN TORE NESS

SIGMUND OG BRYNJAR: For et radarpar begge bidro til en festaften i NTE-Arena hvor latteren satt løst. Sigmund Kveli var en av dem som hadde lagt ned et stort arbeid for å få til festen. Han takket en rekke bedrifter og enkelt personer som hadde bidratt til denne dugnaden. Slik tiltak er folket i Namsos gode på! (Foto: BJØRN TORE NESS)

SIGMUND OG BRYNJAR: For et radarpar begge bidro til en festaften i NTE-Arena hvor latteren satt løst. Sigmund Kveli var en av dem som hadde lagt ned et stort arbeid for å få til festen. Han takket en rekke bedrifter og enkelt personer som hadde bidratt til denne dugnaden. Slik tiltak er folket i Namsos gode på!Foto: BJØRN TORE NESS

FRA ÅGE: Dette satte Brynjar pris på - en videohilsen fra Åge Aleksandersen, som fortalte at han hadde gode minner om Brynjar fra tiden de vokste opp sammen i Namsos. Brynjar fikk også videohilsen fra D.D.E. som var på spilleoppdrag i Halden. På bildet er også kulturprisvinner Bjørn Lie, som fortalt mange artige historier som NA-ansatte hadde hatt sammen med Brynjar opp gjennom årene. (Foto: BJØRN TORE NESS)

FRA ÅGE: Dette satte Brynjar pris på - en videohilsen fra Åge Aleksandersen, som fortalte at han hadde gode minner om Brynjar fra tiden de vokste opp sammen i Namsos. Brynjar fikk også videohilsen fra D.D.E. som var på spilleoppdrag i Halden. På bildet er også kulturprisvinner Bjørn Lie, som fortalt mange artige historier som NA-ansatte hadde hatt sammen med Brynjar opp gjennom årene.Foto: BJØRN TORE NESS

NESTEN SAMBYGDING: Lornts Mørkved kunne fortelle at han holdt på å stemme ja til kommunesammenslåing med Namsos, for da hadde han blitt sambygding med Brynjar Eriksen. Det hadde vært stas, ikke bare for han selv, men for alle hållinger, var budskapet fra revygeneralen. (Foto: BJØRN TORE NESS)

NESTEN SAMBYGDING: Lornts Mørkved kunne fortelle at han holdt på å stemme ja til kommunesammenslåing med Namsos, for da hadde han blitt sambygding med Brynjar Eriksen. Det hadde vært stas, ikke bare for han selv, men for alle hållinger, var budskapet fra revygeneralen.Foto: BJØRN TORE NESS

DIKTLESNING: Kjell Ivar Myhr er en av dem som kjenner Brynjar Eriksen best. Han leste et dikt som Brynjar hadde skrevet om blant annet det å være annerledes enn andre. Det gjorde inntrykk. (Foto: BJØRN TORE NESS)

DIKTLESNING: Kjell Ivar Myhr er en av dem som kjenner Brynjar Eriksen best. Han leste et dikt som Brynjar hadde skrevet om blant annet det å være annerledes enn andre. Det gjorde inntrykk. Foto: BJØRN TORE NESS

MÅTTE KOMME: Dette er et høydepunkt! Den lokale utgaven av «Bobbysocks» - Marte Dahle Olsen (til venstre) og Kine Kvalstad framførte «La det swinge», vinnerlåta fra Eurovision Song Contest 1985. Det kokte i salen. (Foto: BJØRN TORE NESS)

MÅTTE KOMME: Dette er et høydepunkt! Den lokale utgaven av «Bobbysocks» - Marte Dahle Olsen (til venstre) og Kine Kvalstad framførte «La det swinge», vinnerlåta fra Eurovision Song Contest 1985. Det kokte i salen. Foto: BJØRN TORE NESS

«GÅ RETT INN»: Petter Myhr laget en norsk tekst til Dr. Hook hitn «Walk right in» først på 70-tallet. En av Brynjar Eriksens favorittlåter. Her framfører de sangen sammen med Terje Tranaas fra Sambandet. Før dette innslaget holdt Petter Myhr en tale til jubilanten hvor de 150 gjestene ble tatt med på en rørende reise fra de to ble kjent med hverandre. Enn å være så heldig å ha en venn som Brynjar, en som ringer deg for å fortelle at han er glad i deg, sa blant annet Petter Myhr. (Foto: BJØRN TORE NESS)

«GÅ RETT INN»: Petter Myhr laget en norsk tekst til Dr. Hook hitn «Walk right in» først på 70-tallet. En av Brynjar Eriksens favorittlåter. Her framfører de sangen sammen med Terje Tranaas fra Sambandet. Før dette innslaget holdt Petter Myhr en tale til jubilanten hvor de 150 gjestene ble tatt med på en rørende reise fra de to ble kjent med hverandre. Enn å være så heldig å ha en venn som Brynjar, en som ringer deg for å fortelle at han er glad i deg, sa blant annet Petter Myhr. Foto: BJØRN TORE NESS

GAVE FRA HØYLANDET: Gavebordet var stort og denne satte Brynjar pris på. Fra gaveeska spratt Hanne Sagmo opp og kunne overbringe gaven fra Høylander. Brynjar fikk fribillett til 30-års jubileet, og ikke nok med det. Han skal åpne revyfestivalen sammen med Lortns Mørkved - de skal synge "Hålloinnsola". (Foto: BJØRN TORE NESS)

GAVE FRA HØYLANDET: Gavebordet var stort og denne satte Brynjar pris på. Fra gaveeska spratt Hanne Sagmo opp og kunne overbringe gaven fra Høylander. Brynjar fikk fribillett til 30-års jubileet, og ikke nok med det. Han skal åpne revyfestivalen sammen med Lortns Mørkved - de skal synge "Hålloinnsola". Foto: BJØRN TORE NESS

FAVORITTER: Brynjar Eriksen har mange av sine venner i musikkmiljøet en av de nærmeste er Tora Dahle Aagård fra Flatanger. De framførte en nydelig versjon av en av Brynjars favorittsanger «Jeg tror på sommeren». (Foto: BJØRN TORE NESS)

FAVORITTER: Brynjar Eriksen har mange av sine venner i musikkmiljøet en av de nærmeste er Tora Dahle Aagård fra Flatanger. De framførte en nydelig versjon av en av Brynjars favorittsanger «Jeg tror på sommeren». Foto: BJØRN TORE NESS

HILSEN FRA NA: Brynjar Eriksen har alltid hatt et tett forhold til NA, som er verdens beste lokalavis, i følge Brynjar. Brynjar tror på sommeren, men for oss er Brynjar sola, sa Lars Mørkved fra NA. Han fikk 70-års bilaget, som NA hadde laget i samarbeid med Skrythals Reklame, i glass og ramme. (Foto: BJØRN TORE NESS)

HILSEN FRA NA: Brynjar Eriksen har alltid hatt et tett forhold til NA, som er verdens beste lokalavis, i følge Brynjar. Brynjar tror på sommeren, men for oss er Brynjar sola, sa Lars Mørkved fra NA. Han fikk 70-års bilaget, som NA hadde laget i samarbeid med Skrythals Reklame, i glass og ramme. Foto: BJØRN TORE NESS

DIAMANTEN: Så dukket han opp artisten som hadde blitt intervjuet på Norway Television av redaktør Brynjar Eriksen. Chand sang «Diamanten» til jubilanten. (Foto: BJØRN TORE NESS)

DIAMANTEN: Så dukket han opp artisten som hadde blitt intervjuet på Norway Television av redaktør Brynjar Eriksen. Chand sang «Diamanten» til jubilanten. Foto: BJØRN TORE NESS

HILSEN FRA FASTLEGEN: Da fastlegeordninga ble innført bestemte Brynjar Eriksen at Jan Laugen skulle bli hans fastlege. Den tidligere fotballspilleren fra glansdagene til NIL Fotball på 80-tallet overrakte Brynjar en «Pokal i Gull» - en gave som jubilanten satte stor pris på å få. Den har ikke blitt delt ut tidligere! (Foto: BJØRN TORE NESS)

HILSEN FRA FASTLEGEN: Da fastlegeordninga ble innført bestemte Brynjar Eriksen at Jan Laugen skulle bli hans fastlege. Den tidligere fotballspilleren fra glansdagene til NIL Fotball på 80-tallet overrakte Brynjar en «Pokal i Gull» - en gave som jubilanten satte stor pris på å få. Den har ikke blitt delt ut tidligere!Foto: BJØRN TORE NESS

Brynjar Eriksen 70 år. (Foto: BJØRN TORE NESS)

Brynjar Eriksen 70 år.Foto: BJØRN TORE NESS

Brynjar Eriksen 70 år. (Foto: BJØRN TORE NESS)

Brynjar Eriksen 70 år.Foto: BJØRN TORE NESS

Brynjar Eriksen 70 år. (Foto: BJØRN TORE NESS)

Brynjar Eriksen 70 år.Foto: BJØRN TORE NESS

Brynjar Eriksen 70 år. (Foto: BJØRN TORE NESS)

Brynjar Eriksen 70 år.Foto: BJØRN TORE NESS

Brynjar Eriksen 70 år. (Foto: BJØRN TORE NESS)

Brynjar Eriksen 70 år.Foto: BJØRN TORE NESS

Brynjar Eriksen 70 år. Tale fra Bjørn Lie (Foto: BJØRN TORE NESS)

Brynjar Eriksen 70 år. Tale fra Bjørn LieFoto: BJØRN TORE NESS

Brynjar Eriksen 70 år. (Foto: BJØRN TORE NESS)

Brynjar Eriksen 70 år.Foto: BJØRN TORE NESS

1 / 19
Mer å lese på Namdalsavisa: