Slemme superhelter og snill kjempe

Omvendt drømmelag: Antiheltene i «Suicide Squad» er klar for den store skjermen.

Omvendt drømmelag: Antiheltene i «Suicide Squad» er klar for den store skjermen.

Flere nyheter

Bilkjøring har rasert fire kilometer av skiløypa på Spillum

Løypesjefen: – Jeg blir bare lei meg!

I 1957 startet Bjørn Lie Namsos Vektløfterklubb. 60 år senere er han fortsatt pådriver i miljøet.

Snart 82 år, men fortsatt sterk som en Bjørn ...

Kommuner føler seg forbigått i politireformen

– Dette svekker tilliten

To av årets mest omtalte filmer har premiere på Namsos kino denne uka.

NAMSOS: Helt siden de første bildene fra innspillinga begynte å sirkulere på nett, har forventningene til filmatiseringen av DCs «Suicide Squad» vært enorme.

Med store stjerner som Will Smith, Margot Robbie og Jared Leto - sistnevnte som Jokeren - bør det bli en fartsfylt actionopplevelse med kule karakterer på kino denne uka.

Filmen handler om en gruppe farlige straffedømte som blir rekruttert av en etterretningsoffiser. De blir satt til en oppgave de ikke lykkes med.

Når de så oppdager at de er sendt på det som i realiteten er et selvmordsoppdrag, må de enten dø mens de prøver, eller finne ut om det er hver mann for seg selv i kampen for å overleve.

Roald Dahl er en høyt skattet barnebokforfatter, og gleder fortsatt mange barn og voksne med sine fantasifulle og meningsfylte bøker.

Nå kommer filmatiseringen av «SVK - Store vennlige kjempe», og med legendariske Steven Spielberg i registolen, er det grunn til å glede seg.

I filmen møter Sofie den Store Vennlige Kjempen, som til tross for hans litt skumle utseende, viser seg å være en godhjertet figur. Han er utstøtt av de andre kjempene fordi han i motsetning til dem, ikke liker å å spise små, søte barn.

«Istid: På kollisjonskurs», «Jason Bourne» og «Bad Moms» fortsetter i en uke til på Namsos kino.

Mer å lese på Namdalsavisa: