LIERNE

Ja til boliger

Flere nyheter

Øyvind Foss og Irja Lipsonen Foss ble hedret med Nidarosen i Ranem kirke

Holdt prisen skjult for hverandre

«Li-tausin» viste styrke i helgas rankingturnering

– Nå har vi lagt lista

Historisk biskop Herborg Oline Finnset på sitt første besøk i Namdalen

Feiret kirkejubileum med lekværingeneLIERNE: Rådmannen anbefaler Lierne formannskap å si ja til at Kurt Totland og Leif Lyngstad gis dispensasjon fra kommuneplanens arealdel slik at de får bygge inntil tre boliger ved Lenglingen i Sørli.

På det nærmeste vil boligene bli liggende 50 meter fra vassdraget, og rådmannen innstiller på at det gis dispensasjon fra 100-meterskravet fordi boligene ikke vil komme nærmere vannkanten enn eksisterende hytter i det samme området.

Boligene vil bli liggende i et område regulert til fritidsbebyggelse.

Mer å lese på Namdalsavisa: