Tre personer sendt til sykehus etter utforkjøring

Flere nyheter

Historisk dag da Namdal regionråd ble stiftet i Røyrvik

Fylkesmann-lærling imponert over namdalingene

Fem namdalinger tok norgescuppoeng – Bruvoll best på 10. -plass

Spår Hundseth helt i toppsjiktet

Både Foldafjord og Olav Duun måtte sette igjen passasjerer på Black Friday

– Aldri opplevd maken til pågang

Bil kjørte i grøfta ved Sjåenget i Overhalla.

SJÅENGET: Tre menn satt i bilen som skrenset og kjørte i grøfta klokka 04.15 natt til søndag. Alle tre ble sendt til sykehuset i Namsos for sjekk, uten alvorlige skader. Ifølge politiet skal bilen også ha berget rimelig gret.

– Vegen skal ha vært fryst på og bilen har sannsynligvis skrenset i en høyrekurve. De som satt i bilen var to namdalinger i 20-åra, og en tredje person vi fortsatt ikke helt kjenner identiteten til, sier operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

Mer å lese på Namdalsavisa: