– Ha pengene klare

STØTT RØDE KORS I Nærøy er alt klart til 23. oktober og årets store tv-innsamling. Fra venstre: Kari Strøm, Steinar Aspli og Tove Larsen.
            (Foto: Birger Aarmo)

STØTT RØDE KORS I Nærøy er alt klart til 23. oktober og årets store tv-innsamling. Fra venstre: Kari Strøm, Steinar Aspli og Tove Larsen.Foto: Birger Aarmo

Flere nyheter

Historisk dag da Namdal regionråd ble stiftet i Røyrvik

Fylkesmann-lærling imponert over namdalingene

Fem namdalinger tok norgescuppoeng – Burvoll best på 10. -plass

Spår Hundseth helt i toppsjiktet

Både Foldafjord og Olav Duun måtte sette igjen passasjerer på Black Friday

– Aldri opplevd maken til pågang

Sigurd Wongraven savner tida i Namdalen

«Det hadde vært veldig artig å spille i Namsos»

Oppfordringa fra ordfører Steinar Aspli og de andre i komiteen for årets store innsamlingsaksjon er klar.

KOLVEREID: Mandag hadde innsamlingsansvarlig i Kolvereid Røde Kors, Kari Strøm, den siste bøssebæreren klar til årets store tv-innsamling. En innsamling som går nettopp til Røde Kors.

– Nå har vi ett sted mellom 30 og 40 stykker som er klare til å rykke ut på innsamlingsdagen. Det er det minste vi må ha, og er det flere som gjerne vil hjelpe til blir vi glade, sier Strøm.

– Det er enkelt for oss som skal organisere dette fra kommunens side når vi har en oppegående forening i vår nærhet. Normalt er det kommunen selv og kommunestyret som sørger for å samle inn gavene fra folk, sier Aspli som oppfordrer alle til å holde seg heime og å ha pengene 23. oktober. Penger som går til Røde Kors sitt arbeid i kriseramma land og til arbeid for flyktninger i Norge.

Mer å lese på Namdalsavisa: