Nervøs Nesbø før ny Harry Hole-bok

(Foto: Håkon Eikesdal)

Foto: Håkon Eikesdal

Flere nyheter

Historisk dag da Namdal regionråd ble stiftet i Røyrvik

Fylkesmann-lærling imponert over namdalingene

Fem namdalinger tok norgescuppoeng – Bruvoll best på 10. -plass

Spår Hundseth helt i toppsjiktet

Både Foldafjord og Olav Duun måtte sette igjen passasjerer på Black Friday

– Aldri opplevd maken til pågang

I et intervju med VG innrømmer forfatter Jo Nesbø at han har nerver før den nye Harry Hole-boka «Tørst» kommer i mars.

– Jeg har aldri vært nervøs når jeg har utgitt bøker, men jeg må innrømme at jeg er littegranne nervøs akkurat nå. Jeg tror det er fordi det er så veldig svært, og fordi mange rundt meg har snakket om at 2017 skal være det store året, sier Nesbø til VG.

Mer å lese på Namdalsavisa: