Julie Nygård gjør suksess i ny klubb

– Ekstremt viktig for oss

Får ros: Julie Nygård fra Rørvik har gjort en solid jobb på håndballbanen for Charlottenlund i debutsesongen. I alt har 20-åringen banket inn 63 mål i 2. divisjon.FOTO: Charlottenlund SK HÅNDBALL elite
            (Foto: Charlottenlund HK elite)

Får ros: Julie Nygård fra Rørvik har gjort en solid jobb på håndballbanen for Charlottenlund i debutsesongen. I alt har 20-åringen banket inn 63 mål i 2. divisjon.FOTO: Charlottenlund SK HÅNDBALL eliteFoto: Charlottenlund HK elite

Flere nyheter

Se bildeserie fra julekonsert

Ingen lager jul som D.D.E.

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Voldsbruk mot lærere i Nærøy blir sak for kommunestyret

Slår og spytter på lærere

Charlottenlund-trener Atle Oliver Johansen mener Julie Nygård har vært en enorm tilvekst i klubben siden overgangen fra Molde i sommer.

TRONDHEIM: Johansen gir den tidligere eliteseriespilleren i håndball de beste skussmål – og mener rørvikjenta har mye av æren for at 2. divisjonsklubben Charlottenlund nå kjemper om opprykk.

– Å få Julie med på laget har vært helt strålende. Hun er en kjempekapasitet og en spiller som er ekstremt viktig for oss. Hennes overgang har vært en klar forsterkning i laget, fastslår CSK-treneren.

– En strålende spiller

Rørvikjenta, som har erfaring både fra juniorlandslaget, eliteserien og 1. divisjon – har bøttet inn med mål for Trondheimsklubben så langt i sesongen. I alt 63 mål på 13 kamper har det blitt for Nygård. Det plasserer 20-åringen på topp 10-lista over toppscorerne i 2. divisjonsserien.

– Hun har definitivt et av de hardeste skuddene her til lands, sier Atle Oliver Johansen om Nygård, som igjen er omskolert til bakspiller etter å spilt strek i Molde.

Johansen understreker imidlertid at Nygård er vel så sterk i forsvar som i angrep på håndballbanen.

– Hun kan alt. Jenta er en strålende spiller og det har vært udelt positivt å få henne inn i troppen. Julie har mye erfaring og vet som skal til. Det kommer hele laget til gode, fastslår CSK-treneren.

1. divisjon neste?

Med to tredjedeler av 2016/2017-sesongen fullført, har Charlottenlund SK håndball Elite plassert seg på en andreplass på tabellen. Ti seire, ett uavgjortresultat og tre tap – gjør at laget nå ligger fire poeng bak tabelltopp Volda. CSK står imidlertid med tre kamper mindre spilt enn nevnte Volda – og ligger godt an til å nå sesongens mål; nemlig å spille om opprykk til 1. divisjon.

– Vi skal opp, det er ikke snakk om annet. Vi er imidlertid avhengig av å gjøre jobben også i de resterende kampene. I den sammenheng blir Julie helt klart en viktig spiller for oss i også i tida framover.

– Vi er på mange måter et komplett lag med en rekke gode individuelle spillere. Utfordringa framover blir å få samspillet til å fungere enda bedre, avslutter Atle Oliver Johansen

Mer å lese på Namdalsavisa: