Ny runde om husleia

Flere nyheter

Se bildeserie fra julekonsert

Ingen lager jul som D.D.E.

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

LEKA: Da Leka kommunestyre behandlet budsjettet for 2017 like før jul, hadde rådmannen innstilt på ei husleieøkning på to prosent i de kommunale boligene. Kommunestyret vedtok imidlertid ei husleieøkning på fem prosent.

I henhold til husleieloven er det ikke anledning til å øke husleia mer enn økning i komsumprisindeksen beregnet fra forrige justering, noe som i dette tilfellet utgjør 3,5 prosent. Nå må kommunestyret behandle saken på nytt og rådmannen foreslår igjen ei husleieøkning på to prosent.

Mer å lese på Namdalsavisa: