Trones Touring er konkurs

Flere nyheter

Skulle møtes i Namdal tingrett i starten av november

Har inngått hemmelig forlik

Rørvik sanitetsforening serverte frokost for tredje år på rad

Disket opp gratis frokost til 165 elever

LEVANGER: Trones Touring var i mange år et aktivt selskap som drev som reisearrangør med bussturer til en rekke reisemål.

 For fire år siden flyttet selskapets nye eiere virksomheten fra Namsskogan til Levanger. Nå er selskapet konkurs etter at eierne begjærte oppbud og advokat Nils Håkon Risberg er oppnevnt som bostyrer.

Det siste tilgjengelige årsregnskapet er fra 2015 og viser at selskapet hadde ei omsetning på 8,2 millioner kroner og et driftsunderskudd på drøye 1,6 mill. Første skiftesamling i konkursboet er 23. mars i Sør-Trøndelag tingrett.

Mer å lese på Namdalsavisa: