Kinorunden: Musikalen alle synger om har kommet til landet

Sang og romantikk Ryan Gosling og Emma Stone i Oscar-favoritten «La La Land», som kan ses på kinoene i Namsos og Kolvereid.
            (Foto: Dale Robinette)

Sang og romantikk Ryan Gosling og Emma Stone i Oscar-favoritten «La La Land», som kan ses på kinoene i Namsos og Kolvereid.Foto: Dale Robinette

Flere nyheter

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Voldsbruk mot lærere i Nærøy blir sak for kommunestyret

Slår og spytter på lærere

Gatelys i grendene er dyrt for små grendelag

Lys tapper kontoene

Oscar-favoritten «La La Land» og oppfølgeren til 1996-klassikeren «Trainspotting» er blant ukas nyheter på kinoen.

NAMSOS: Den har allerede vunnet sju Golden Globes og er nominert til hele 14 Oscar. Fredag har mye omtalte og kritikerroste «La La Land» norgespremiere.

Filmen begynner på samme måte som alt begynner i L.A., på motorvegen. Det er her Sebastian (Ryan Gosling) møter Mia (Emma Stone). Mens han drømmer om å starte opp jazzklubb, ønsker hun å bli skuespiller. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

«La La Land» ble årets store vinner under Golden Globe-utdelinga med priser for beste regi, manus, spillefilm, kvinnelige og mannlige skuespiller, originalmusikk samt originalsang.

Tyve år har gått, men mye er uendret. I «Trainspotting 2» møter vi igjen Renton, Sick Boy, Begbie, Spud og resten av gjengen fra den skotske filmklassikeren fra 1996, basert på romanen til Irvine Welsh.

Når de gjenforenes, starter festen på nytt – med alt det innebærer av gleder, sorg, hat, vennskap, sinne, selvdestruksjon og en god dose heroin.

I skrekkfilmen «The Bye Bye Man» møter vi tre college-venner som på verst tenkelige vis får erfare hva (eller hvem) som får folk til å gjøre grusomme ting.

I tillegg fortsetter «Trio – jakten på Olavsskrinet» og «Lego Batman-flmen» å gå på Namsos kino. Kolvereid kino setter opp nevnte «La La Land» søndag, mens Snåsa samfunnshus viser «xXx: Return of Xander Cage» og «Trio – jakten på Olavsskrinet» torsdag i neste uke.

20 år senere Ewan McGregor (til vanstre) og Johnny Lee Millers rollefigurer møtes igjen, 20 år etter handlinga i «Trainspotting».Foto: Jaap Buitendijk

 
Mer å lese på Namdalsavisa: