Ser du noen du kjenner?

FLYTTELASS Dette bildet er fra cirka 1950 og viser Klara Halbostad som er på veg til Statland med sitt flyttelass. Hun hadde da arbeidet en periode som syerske hos Gustav Grans skredderverksted i Namsos. Hvem mannen er som fraktet lasset med båten, vet vi ikke. Noen som har informasjon? Bildet har vi fått av Brynhild Bye-Tiller.

FLYTTELASS Dette bildet er fra cirka 1950 og viser Klara Halbostad som er på veg til Statland med sitt flyttelass. Hun hadde da arbeidet en periode som syerske hos Gustav Grans skredderverksted i Namsos. Hvem mannen er som fraktet lasset med båten, vet vi ikke. Noen som har informasjon? Bildet har vi fått av Brynhild Bye-Tiller.

Flere nyheter

Kveli, Rånes og Bremseth legger ut på ny turne

– Vårt beste show til nå

Butikkene i Indre Namdal med skikkelige ansiktsløftninger

– Vi må bare ta oss råd til ei oppgradering

Etter flere år med nedgang opplever alpinsporten vind i seilene

Stian i front for opptur

Her er ukas Før i tida.

TREFFSIKRE KARER Svein Andreassen har sendt oss dette minnet fra et feltskytterstevne i Botnan først på åttitallet. Fra venstre: Trond Hyllnes Namsos skytterlag og Bjørn Lona Vemunvik skytterlag, bak Osvald Åneng Botnan skytterlag.

NAMSOS-MARTNAN 1991 Dagens salgssjef i NA, Ola Hindberg, har vært borti mange bransjer, men at han har ei fortid som professor, er nok ukjent for mange. Her er han imidlertid i aksjon som professor i Namsos-revyen «Kæm flira?» Mange, vil vi tro.Foto: Bjørn Tore Ness

 
Mer å lese på Namdalsavisa: