I denne kommunen blir det elgjakt til jul

Flere nyheter

«Halve» namdalsbenken blir samferdselspolitikere

Namdalen baner veg

Åpner tomtesalget i november

Snart oppstart i Skorovatn

Flertall for å kjøpe brakker til 15,5 millioner for å huse voksenopplæringa

Skal kjøpe brakker til 15,5 millioner

Bakklandet og Nærøy kommer best ut av namdalske legekontor i Forbrukerrådets test

– Vi har forstått at vi er en servicebedrift

NÆRØY: Mens Vikna kommune ønsker kortere tid til elgjakta enn det forskriften gir adgang til, vil viltutvalget i Nærøy kommune ikke benytte seg av muligheten til å søke om senere oppstart eller tidligere avslutning av elgjakta.

Viltutvalget har vedtatt å følge den sentrale jakttidsforskriften som sier at elgjakta kan vare fra 25. september til 23. desember. I den lokale høringsrunden kom det uttalelser som støttet både kort og lang jakttid, men etter ei helhetsvurdering fattet utvalget vedtak om elgjakt til jul.

Mer å lese på Namdalsavisa: