Kommune på rådmannjakt

Flere nyheter

Kveli, Rånes og Bremseth legger ut på ny turne

– Vårt beste show

Uventede funn under Namsos brannstasjon førte til dobling av kostnadene

Riving ga millionsprekk

Kommunen tar omkamp med Ulvig-konsesjon

Vil ha vedtaket opphevet

Butikkene i Indre Namdal med skikkelige ansiktsløftinger

– Vi må bare ta oss råd til ei oppgradering

NAMSSKOGAN: Kommunestyret i Namsskogan skal på sitt møte neste uke behandle sak knyttet til prosessen med ansettelse av ny rådmann. Det foreslås å oppnevne et ansettelsesutvalg som skal ledes av ordfører Stian Brekkvassmo og som skal bestå av andre politikere og representanter for de ansatte.

Det foreslås å bevilge 250.000 kroner til arbeidet med å tilsette ny rådmann og utvalget står fritt i om de ønsker å benytte seg av et konsulentselskap. Målet er å ha en ny rådmann på plass 1. januar 2018.

Mer å lese på Namdalsavisa: