Ekstra midler til korps

kan søke midler Sparebank1 SMN utvider ramma for støtte, spesielt med tanke på korps. Her fra øvelse med Nærøysundet musikkorps.
            (Foto: Bjørn Tore Ness)

kan søke midler Sparebank1 SMN utvider ramma for støtte, spesielt med tanke på korps. Her fra øvelse med Nærøysundet musikkorps.Foto: Bjørn Tore Ness

Flere nyheter

Tverrfaglig team i på Namsos bo- og velferdssenter fikk historiens første Innovasjonsprisen helse og omsorg

Lorents (90) har blitt sprek som en fole

Julehandelen har hatt en litt treg start, men hos noen går salget strykende

Service går aldri av moten

Alle lag og foreninger i Trøndelag kan søke om støtte fra SpareBank 1 SMN.  Denne våren har banken satt av én million kroner ekstra til skole- og kombinertkorps.

NAMSOS: - Mai måned ville vært ganske trist uten innsatsen korpsene gjør for lokalsamfunnet. Derfor har vi valgt å slå på stortromma for de glade musikantene denne våren. Vi ønsker å støtte miljøet, ildsjelene og dugnadsarbeiderne, sier banksjef Ole Anders Olsen.

Selv om banken denne gang gir litt ekstra til korps, presiserer Olsen at de fortsatt vil støtte andre gode formål innen idrett, kultur, miljø og humanitært arbeid.

- I år får vi muligheten til å bidra med enda mer, og det vil særlig komme barn og unge til gode. Vi ønsker å stimulere til aktiviteter som skaper bredt engasjement og som når mange. For oss er det viktig at så mange som mulig blir med på å skape aktivitet og utvikling i hele regionen, sier Olsen.

Men det begynner å haste; søknadsfristen er 1. april.

Mer å lese på Namdalsavisa: