«Hipp Hipp Hipp»

Fra Fjellvang til Studentersamfundet

HURRA Siden premieren 29. januar i 2016 har Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth hatt over 60 oppsettinger av forestillinga «Hipp Hipp Hipp» – med et totalt besøkstall på drøyt 18.000 publikummere.

HURRA Siden premieren 29. januar i 2016 har Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth hatt over 60 oppsettinger av forestillinga «Hipp Hipp Hipp» – med et totalt besøkstall på drøyt 18.000 publikummere.

Flere nyheter

NTE-advokat slakter Sintefs konklusjoner etter Flatanger-brannen

– Arbeidet står til stryk

Innleder sesongen med verdenscupdeltakelse i Lake Louise til helga

Nå skal Stian gi full gass mot OL-plass

I helga er det klart for revyfest i trønderhovedstaden

Ungdommen skal forsvare Namdalens revyære

Odd Skarstad (76) har skrevet om det overnaturlige

Det skjedde noe som gjorde ateisten til en spirituell mann

Siden premieren 29. januar i 2016 har Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth hatt over 60 oppsettinger av forestillinga «Hipp Hipp Hipp» – med et totalt besøkstall på drøyt 18.000 publikummere.

– Nå er siste turnerunde klar og det er både moro og vemodig å sette et foreløpig punktum for denne forestillinga. I Namdalen får vi denne gang gleden av å besøke Fjellvang på Ottersøy for første gang, og dagen etter være blant de første ut i Grongs nye kulturhus – Kuben, sier Arnt Egil Rånes.

Ottersøy og Grong får besøk 25. og 26. april. Turen går så til Tydal, Åfjord og Stadsbygd før turneen avrundes på scenen i Studentersamfundet i Trondheim 30. april.

Mer å lese på Namdalsavisa: