Leka på nyhetstoppen

Bak fra venstre: Lea Jakobsen (7. kl.), Isabell Hakkebo (7.kl.), Lina S. Hanssen (6.kl.), Kasper Gravseth (7. kl.), Tom C. Ulriksen (6. kl.), Elise Leknes (6.kl.), Hanna V. Rogne (6. kl.), Noah Strand (7. kl.), Ida Elise Solsem (6. kl.), Lotte Bjørnstad (7. kl.). Rekke to fra venstre: Kristibne Hårstodstrans (5. kl.), Ingrid E. Holand (5. kl.), Karoline Borgan (5. kl.), Charlene Ulriksen (5. kl.), Ugne Bucaite (5. kl.). Foran fra venstre: Isak strand (5. kl.), Gabriell Nisen (5. kl.) og Eivind Pettersen (5. kl.).
8FOTO: JONAS OLSEN
            (Foto: Jonas Olsen)

Bak fra venstre: Lea Jakobsen (7. kl.), Isabell Hakkebo (7.kl.), Lina S. Hanssen (6.kl.), Kasper Gravseth (7. kl.), Tom C. Ulriksen (6. kl.), Elise Leknes (6.kl.), Hanna V. Rogne (6. kl.), Noah Strand (7. kl.), Ida Elise Solsem (6. kl.), Lotte Bjørnstad (7. kl.). Rekke to fra venstre: Kristibne Hårstodstrans (5. kl.), Ingrid E. Holand (5. kl.), Karoline Borgan (5. kl.), Charlene Ulriksen (5. kl.), Ugne Bucaite (5. kl.). Foran fra venstre: Isak strand (5. kl.), Gabriell Nisen (5. kl.) og Eivind Pettersen (5. kl.). 8FOTO: JONAS OLSENFoto: Jonas Olsen

Flere nyheter

Bilkjøring har rasert fire kilometer av skiløypa på Spillum

Løypesjefen: – Jeg blir bare lei meg!

I 1957 startet Bjørn Lie Namsos Vektløfterklubb. 60 år senere er han fortsatt pådriver i miljøet.

Snart 82 år, men fortsatt sterk som en Bjørn ...

Kommuner føler seg forbigått i politireformen

– Dette svekker tilliten

Ingen i Nord-Trøndelag er bedre på nyheter enn sjette og sjuendeklassingene på Leka.

LEKA: Det viser resultatlista etter at finalen i Avis i skolen i Nord-Trøndelag gikk av stabelen tirsdag.

Elevene fra øykommunen vant foran 7.-klassingene ved Henning skole og 7.-klassingene ved Meråker skole.

– Hemmeligheten er at vi bruker mye tid på nyheter i undervisningene. Før hver runde har vi det som prosjekt i flere fag, og vi angriper dermed nyhetsstoffet fra flere faglige vinkler. Samtidig er det jo en flink og nysgjerrig gjeng, forklarer lærer Kjell Sønnesyn.

Som bevis på seieren får klassen en gavesjekk på 2.000 kroner.

Totalt 1.292 elever fra 63 klasser på 50 skoler deltok i konkurransen som gikk gjennom tre runder.

Mer å lese på Namdalsavisa: