Leka på nyhetstoppen

Bak fra venstre: Lea Jakobsen (7. kl.), Isabell Hakkebo (7.kl.), Lina S. Hanssen (6.kl.), Kasper Gravseth (7. kl.), Tom C. Ulriksen (6. kl.), Elise Leknes (6.kl.), Hanna V. Rogne (6. kl.), Noah Strand (7. kl.), Ida Elise Solsem (6. kl.), Lotte Bjørnstad (7. kl.). Rekke to fra venstre: Kristibne Hårstodstrans (5. kl.), Ingrid E. Holand (5. kl.), Karoline Borgan (5. kl.), Charlene Ulriksen (5. kl.), Ugne Bucaite (5. kl.). Foran fra venstre: Isak strand (5. kl.), Gabriell Nisen (5. kl.) og Eivind Pettersen (5. kl.).
8FOTO: JONAS OLSEN
            (Foto: Jonas Olsen)

Bak fra venstre: Lea Jakobsen (7. kl.), Isabell Hakkebo (7.kl.), Lina S. Hanssen (6.kl.), Kasper Gravseth (7. kl.), Tom C. Ulriksen (6. kl.), Elise Leknes (6.kl.), Hanna V. Rogne (6. kl.), Noah Strand (7. kl.), Ida Elise Solsem (6. kl.), Lotte Bjørnstad (7. kl.). Rekke to fra venstre: Kristibne Hårstodstrans (5. kl.), Ingrid E. Holand (5. kl.), Karoline Borgan (5. kl.), Charlene Ulriksen (5. kl.), Ugne Bucaite (5. kl.). Foran fra venstre: Isak strand (5. kl.), Gabriell Nisen (5. kl.) og Eivind Pettersen (5. kl.). 8FOTO: JONAS OLSENFoto: Jonas Olsen

Flere nyheter

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Voldsbruk mot lærere i Nærøy blir sak for kommunestyret

Slår og spytter på lærere

Gatelys i grendene er dyrt for små grendelag

Lys tapper kontoene

Ingen i Nord-Trøndelag er bedre på nyheter enn sjette og sjuendeklassingene på Leka.

LEKA: Det viser resultatlista etter at finalen i Avis i skolen i Nord-Trøndelag gikk av stabelen tirsdag.

Elevene fra øykommunen vant foran 7.-klassingene ved Henning skole og 7.-klassingene ved Meråker skole.

– Hemmeligheten er at vi bruker mye tid på nyheter i undervisningene. Før hver runde har vi det som prosjekt i flere fag, og vi angriper dermed nyhetsstoffet fra flere faglige vinkler. Samtidig er det jo en flink og nysgjerrig gjeng, forklarer lærer Kjell Sønnesyn.

Som bevis på seieren får klassen en gavesjekk på 2.000 kroner.

Totalt 1.292 elever fra 63 klasser på 50 skoler deltok i konkurransen som gikk gjennom tre runder.

Mer å lese på Namdalsavisa: