Dyrere uteområde ved Grong barne- og ungdomsskole

Flere nyheter

Se bildeserie fra julekonsert

Ingen lager jul som D.D.E.

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Har samlet inn over 11.000 for at vanskeligstilte barn skal få en god jul

Linnea (8) er årets julenisse

Voldsbruk mot lærere i Nærøy blir sak for kommunestyret

Slår og spytter på lærere

GRONG: Det er tidligere budsjettert med 750.000 kroner til opparbeidelse av uteområdet ved Grong barne- og ungdomsskole og Kuben kulturhus. Det viser seg nå at det vil koste 976.000 kroner å få anlagt en planlagt miniballbinge og en balansepark med diverse utstyr.

Rådmannen foreslår at kommunestyret vedtar at området opparbeides i tråd med foreslåtte planer og at det finansieres med et låneopptak på 306.000 kroner, 475.000 kroner i spillemidler og 195.000 i momskompensasjon.

Mer å lese på Namdalsavisa: