Vinterlig glede i Lierne

128 deltakere 128 deltakere var med på Vinteridrettslekene i Lierne i helga. Snøskutertur innover Holandsfjellet var noe av det som sto på kjøreplanen. Foto: Karl Audun Fagerli
(Foto: Karl Audun Fagerlig)

128 deltakere 128 deltakere var med på Vinteridrettslekene i Lierne i helga. Snøskutertur innover Holandsfjellet var noe av det som sto på kjøreplanen. Foto: Karl Audun Fagerli Foto: Karl Audun Fagerlig

Flere nyheter

Namsos til topps på tabellen – nå venter toppkamp i Kleppen

Emanuels store dag

Amund Sundvik slo til for Lierne i helga. Framover vil det meste handle om Stod.

Eliteserien neste stopp

Festkonsert markerte slutten på åpningsuka

Thomas rørte Venche og Kuben til tårer

Rekordmange utstillere og et stappfullt torg på årets Sopinfestival

Folket er fortsatt sultne på matfestival

For 26. året på rad arrangerte Lierne kommune Vinteridrettsleker for psykisk utviklingshemmede.

LIERNE: 128 deltakere fra hele Namdalen fikk ei strålende helg i Lierne med leker, underholdning og god mat.

– Mange har deltatt her en årrekke, mens noen er helt nye. I år var det også deltakere fra Bindal med for første gang, opplyser arrangørene.

Fredag kveld var det ankomst, og selv om Lifjellet periodevis var stengt, kom alle fram. Lørdag var det skirenn og gåtur, før finstasen ble tatt på før festmiddag.

– Der ble det premieutdeling og underholdning – og da mat, underholdning og premier var unnagjort – fyltes dansegulvet med danseglade deltakere til musikk fra Halvt Nils-band.

Søndag ble årets Vinteridrettsleker avslutta med natursti, inneaktiviteter som håndball, basket og boccia – mens skytinga utendørs måtte utgå på grunn av sterkt snøfall.

Men været kunne ikke forhindre at høydepunktet for mange, nemlig snøskuterturen, gikk som normalt. Og alle deltakerne fikk være med.

15 skuterkjørere fra Lierne kjørte flere turer innover Holandsfjellet i traseen til Flyktningerennet for at deltakerne skulle få en fin tur.

Mer å lese på Namdalsavisa: