Tre konserter

(Foto: presse)

Foto: presse

Flere nyheter

Kveli, Rånes og Bremseth legger ut på ny turne

– Vårt beste show

Uventede funn under Namsos brannstasjon førte til dobling av kostnadene

Riving ga millionsprekk

Kommunen tar omkamp med Ulvig-konsesjon

Vil ha vedtaket opphevet

Butikkene i Indre Namdal med skikkelige ansiktsløftinger

– Vi må bare ta oss råd til ei oppgradering

Russefeiringa er like om hjørnet, og Sirkus Bytomta i Namsos arrangerer flere tilstelninger for russen fram til nasjonaldagen. Utestedet byr blant annet på tre konserter med nasjonale artister den kommende tida. Først ut er Morgan Sulele 6. mai, mens Staysman står for underholdninga 12. mai. «Dagen før dagen», 16. mai, gjester Adelén byen. 20-åringen fra Horten har vært med i Melodi Grand Prix og også vunnet «Skal vi danse».

Mer å lese på Namdalsavisa: