– Jeg er forberedt på gode spørsmål

TIL LEKA OG BINDAL Stortingsrepresentant for Venstre, André Skjelstad. Her sammen med Trine Skei Grande og Geir Olav Knappe.

TIL LEKA OG BINDAL Stortingsrepresentant for Venstre, André Skjelstad. Her sammen med Trine Skei Grande og Geir Olav Knappe.

Flere nyheter

Trude Wester hedret under generalforsamlinga i NHO Service

– En pris som betyr mye

Vil tilby varer fra ulike overskuddslager

Slik skal Britt slå billigkjedene på pris

Mandag reiser André Skjelstad til Leka og Bindal – og er forberedt på at kommunesammenslåinga i Ytre Namdal blir et opphetet tema.

NAMSOS: – Jeg er forberedt på en god dialog. Det er klart at det er flere meninger enn min når det gjelder sammenslåinga, sier Skjelstad.

– Du er forberedt på kritiske spørsmål?

– Det å bryne seg på hverandres meninger er en viktig del av demokratiet, repliserer Skjelstad.

Det var i februar at et flertall på Stortinget med Høyre, Frp og Venstre gikk inn for å slå sammen de tre kommunene i Ytre Namdal og Bindal til en ny storkommune.

– Jeg kommer til å holde ei innledning begge steder, hvor jeg vil legge fram de mange fordelene med å skape en storkommune i Ytre Namdal. Og så er det selvfølgelig noen utfordringer – og de håper jeg vi kan få en god diskusjon rundt, sier Skjelstad og legger til:

– Det er dette som er meninga med at jeg reiser til Leka og Bindal. Dette skal ikke være en monolog fra min side, men å høre meningene til folk som bor der, sier stortingsrepresentanten for Venstre som skal holde møter på Vertshuset Herlaug og Cafe 2 Stuer.

Mer å lese på Namdalsavisa: