IOGT kommer til Namsos og Rørvik

på stand Kampanjeleder Gisle Bangsund, Eva Stene og regionleder i IOGT Midt-Norge Per-Arne Lillebø er i Namsos og Rørvik til uka.Foto: IOGT

NAMDALSAVISA

NAMSOS: IOGT kommer til Namsos og Rørvik med kampanjen «Fyll ferien».

Som alltid setter organisasjonen fokus på at barna fortjener en ferie med edru voksne. IOGT mener at vi lager de beste minnene sammen.

– Vi i IOGT Namdalen og Region Midt-Norge gjennomfører «Fyll ferien» for å sette fokus på at vi i ferien setter barna først. Barn trives best med edru voksne, sier leder i IOGT Namdalen, Johannes Sandstad og lederen i Region Midt, Per Arne Lillebø.

Lillebø viser til en Av og til-undersøkelse gjennomført i 2015 som viser at 19 prosent av alle nordmenn har opplevd andre forelder beruset sist de var på sommerferie. I samme undersøkelse oppgir sju prosent at de selv var beruset. Til slutt oppgir fem prosent at de har opplevd besteforeldre som beruset.

Organisasjonen er på plass med stand i Namsos 30. mai, og på Rørvik dagen etter.