Blå damer fikk Ukas blomst

BLIDE DAMER: Fra venstre: Kari Kvalstad, Marit Elden, Ingrid Eid Schei, Jackylen Canete og Marit Nordhus. FOTO: BJØRN TORE NESS
            (Foto: Bjørn Tore Ness)

BLIDE DAMER: Fra venstre: Kari Kvalstad, Marit Elden, Ingrid Eid Schei, Jackylen Canete og Marit Nordhus. FOTO: BJØRN TORE NESSFoto: Bjørn Tore Ness

Flere nyheter

Premiere på årets russerevy i Grong

Lærerne fikk gjennomgå, til stor glede

Grong har akutt dårlig økonomi - rådmann ønsker kommunesammenslåing

Legger ikke skjul på hvor kuttene vil komme

Nytt parkeringssystem på flyplassene i Rørvik og Namsos

Digitalt og billettløst

Denne gjengen får beboerne på Fosnes sykeheim til å blomstre. Det var det enkelt å se da ansatte på syheimen fikk Ukas blomst for sitt nærvær og humør.

JØA: «NA må gi Ukas blomst til Fosnes sykeheim. Når du går inn dørene, kjenner du den varme atmosfæren som møter deg. Alle har alltid et smil på lager, og de møter både beboere og pårørende med åpne armer. Det er en plass du kan føle deg trygg», heter det i begrunnelsen.

Og det er liten tvil om at de ansatte alltid har et smil på luringa. Det vises i hvert fall godt når de ansatte får Ukas blomst.

– Nå ble jeg kjempeglad! roper Marit Nordhus og strekker armene i været.

– Dette gjør at jeg får lyst til å gi enda mer av meg selv på jobben, legger Marit Elden til.

De fem blåkledde damene som møter NA, er blant de rundt 30 som jobber i helsetjenesten i kommunen.

– Hva gjør at dere alltid er i så godt humør?

– Det er nok fordi vi er glade i jobben vår, og trives veldig godt. At vi får Ukas blomst betyr kjempemye, og det er artig å bli satt pris på. Vi skal nok finne en fin plass til blomsten, slik at den blir stående lett synlig for alle ansatte, beboere og pårørende, sier Elden.

Mer å lese på Namdalsavisa: