Se den første valgdebatten direkte her

Flere nyheter

Kveli, Rånes og Bremseth legger ut på ny turne

– Vårt beste show

Uventede funn under Namsos brannstasjon førte til dobling av kostnadene

Riving ga millionsprekk

Kommunen tar omkamp med Ulvig-konsesjon

Vil ha vedtaket opphevet

Butikkene i Indre Namdal med skikkelige ansiktsløftinger

– Vi må bare ta oss råd til ei oppgradering

Valgkampen er allerede i gang - her kan du se den første valgdebatten - direkte fra Norveg på Rørvik fra klokken 1830 torsdag.

Det er under Region Namdal sin samling  på Norveg at så og si samtlige stortingskandidater i Nord-Trøndelag er samlet til den første skikkelige debatten i årets valgkamp.

Se sendingen her

Debatten ledes av NA-redaktør Kim Riseth, og sendes direkte på våre Facebook-sider, der du også kan komme med kommentarer og reaksjoner undervegs.

De som deltar er Marit Arnstad (Sp), Ingvild Kjerkol (Ap), André Skjelstad (V), Pål Sæther Eiden (H), Torgeir Strøm (SV), Ingrid Liland (MDG) og Åste Marie Lindau (KrF). Komitelederne i Region Namdal for henholdsvis næring, samferdsel, helse og kompetanse vil innlede i de fire bolkene, der hvert tema skal debatteres i rundt 20 minutter.Region Namdal inviterer til paneldebatt mellom stortingskandidatene

Forventer høy temperatur

Det forventes en tett og fartsfylt debatt når storparten av toppkandidatene til Stortinget fra Nord-Trøndelag møtes til «livesendt» paneldebatt på Rørvik torsdag kveld.

 
Mer å lese på Namdalsavisa: