En valgdag i Overhalla

Flere nyheter

Premiere på årets russerevy i Grong

Lærerne fikk gjennomgå, til stor glede

Grong har akutt dårlig økonomi - rådmann ønsker kommunesammenslåing

Legger ikke skjul på hvor kuttene vil komme

Nytt parkeringssystem på flyplassene i Rørvik og Namsos

Digitalt og billettløst

OVERHALLA: I Overhalla blir det holdt stortingsvalg en dag i 2017 – valgdag blir mandag 11. september. Det blir tre stemmelokaler. Gimle forsamlingshus, Øysletta grendehus og Solvoll forsamlingshus på Skage. Valglokalene blir åpne fra klokka 13.00 til 20.00.

Tidligstemmer kan avlegges på kommunehuset fra 3. juli til 9. august. Forhåndsstemmegiving skjer samme sted fra 10. august til 8. september. Beboerne ved Overhalla helsesenter får anledning til å stemme heime torsdag 7. september.

Mer å lese på Namdalsavisa: