Flytter martnasfesten til NTE Arena

Flere nyheter

Trude Wester hedret under generalforsamlinga i NHO Service

– En pris som betyr mye

Vil tilby varer fra ulike overskuddslager

Slik skal Britt slå billigkjedene på pris

Det er bestemt at martnasfesten flyttes til NTE Arena.

NAMSOS: Martnasgeneral Jørn Opdahl opplyser at de i samarbeid med Namsos kommune og Scandic Rock City Hotell har besluttet å flytte martnasfesten lørdag kveld til NTE Arena og Scandic Rock City Hotell.

- Det ville blitt for utfordrende å ha et så stort arrangement i Nexans-bygget. Det er regulert til industriformål og ikke godkjent for konsert. Nå har vi fått  Namsos kommune og Scandic Rock City Hotell med på laget, og tar sikte på å arrangere en kjempefest i NTE Arena, sier Opdahl.

NTE Arena har kapasitet til å ta 1.100 personer. Klokka 12.00 lørdag var det solgt cirka 600 billetter til martnasfesten med Stiv Kuling, Return og Stage Dolls.

Mer å lese på Namdalsavisa: