Amsterdam

Flere nyheter

Bilkjøring har rasert fire kilometer av skiløypa på Spillum

Løypesjefen: – Jeg blir bare lei meg!

I 1957 startet Bjørn Lie Namsos Vektløfterklubb. 60 år senere er han fortsatt pådriver i miljøet.

Snart 82 år, men fortsatt sterk som en Bjørn ...

Kommuner føler seg forbigått i politireformen

– Dette svekker tilliten

Serie

«Patriot»

Regi: Steve Conrad

Hovedroller: Michael Dorman og Kathleen Munroe

Aldersgrense: 15 år

Du har neppe sett noe som ligner på dette. En CIA-agent må skaffe seg jobb i et rør-selskap, en bransje han vet ingen ting om. Trikset er at selskapet har business i Iran, og her forsøker han å bringe penger til fraksjonen som ikke er ute etter å sikre landet atomvåpen. Ikke bare vet John null og niks om rør, han er ikke veldig interessert i å lære. Problemer med sjefen skaper problemer, og for å holde på jobben må han dele sin hemmelige CIA-bakgrunn med flere og flere. Serien er veldig rar og annerledes. Med på oppdragene tar han sin bror, eller sin far. Dette må du nesten se. Ses på Amazon Prime.

Mer å lese på Namdalsavisa: