Mistet førerkortet på Namsosbrua

Flere nyheter

Kveli, Rånes og Bremseth legger ut på ny turne

– Vårt beste show til nå

Butikkene i Indre Namdal med skikkelige ansiktsløftninger

– Vi må bare ta oss råd til ei oppgradering

Etter flere år med nedgang opplever alpinsporten vind i seilene

Stian i front for opptur

Politiet har avholdt to kontroller i Namdalen natt til onsdag.

NAMSOS: I tidsrommet 22.45 til 23.55 tirsdag kveld hadde politiet laserkontroll på fylkesveg 769 på Namsosbrua. Der ble en sjåfør målt til å holde en hastighet på 86 km/t i 60-sonen. Det førte til førerkortbeslag og anmeldelse.

Senere ble det avholdt trafikkontroll på E6 ved Bjørgan i Grong. Der ble 20 sjåfører kontrollert, som alle hadde sine saker på stell.

I dag får Trøndelag ny og felles operasjonssentral. Politiet sier til Adressa at det vil gi et tryggere tilbud med mer kvalitet til befolkningen.

Det fine høstværet ser ifølge Yr.no sin værmelding ut til å fortsette. I Namsos og Rørvik er det meldt sytten grader og perioder med sol. I Røyrvik og Lierne vil det bli noe overskyet og en temperatur på rundt ni grader.

I dagens NA kan du lese at Bjørg Lein Haugen og Svein Haugen nyter det sjeldent gode septemberværet i Bymarka.


Lederkabalen i nye Trøndelag er klar

Adresseavisen: Tore O. Sandvik blir Trøndelags første ordfører

Arbeiderpartiets Tore O. Sandvik blir ordfører og Tomas Iver Hallem (Sp) varaordfører når Trønderlags aller første fylkesting går av stabelen på Stiklestad.

 

Les også at Helse Nord-Trøndelag fortsetter den negative økonomiske utviklinga. Nå styrer de mot et underskudd på 12 millioner kroner.

Du kan også lese at nærøykunstneren Randi Annie Strand ble hendret under Trøndelagsutstillingen da hun fikk kritikerprisen.

Mer å lese på Namdalsavisa: