Dieseltyveri på Rørvik

Flere nyheter

Dødsfallet i Overhalla:

Stefaren må sitte videre i varetekt

Rektor og FAU-leder reagerer på at Høknes blir skåret over samme lest

– Kjenner oss ikke igjen

Val videregående skole planlegger oppstart av kristen grunnskole

Ny skole for 75 elever

Nord-Trøndelag fylkeskulturpris til Saemien Sijte

Siste stikk til sørsamisk kultur

En ung mann i mørk hettegenser skal ha stjålet diesel fra lastebiler ved Ytre Namdal videregående skole to netter på rad.

RØRVIK: Klokka 01.00 natt til fredag ringte en mannlig lastebileier i 40-åra fra Rørvik inn til politiet for å melde om et dieseltyveri.

Fornærmede forklarte til politiet at en ung mann ikledd svart hettegenser hadde løpt avgårde med en kanne i hånda. Dette er andre natta på rad at dieseltyven har vært på ferde, og han skal til sammen ha stjålet rundt 120 liter. Lastebileieren mener å kjenne igjen tyven, og vurderer å anmelde forholdet i løpet av dagen.

– Vi hadde ikke en patrulje i nærheten, så vi rykket ikke ut til hendelsen. Lastebileieren ble i natt bedt om å heller anmelde forholdet i løpet av dagen i dag, forteller operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt.

Trafikkmeldinger, været og nyheter

Statens vegvesen har sendt ut en trafikkmelding om at fylkesveg 391 ved Formofoss på strekninga mellom Formofoss og Grong er stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Vegen blir stengt til og med 1. oktober.

Også i dag blir det pent vær i Namdalen. Yr melder om blank sol og temperaturer opp mot 18 grader i midtre og ytre deler av Namdalen. Indre Namdal vil også få strålende sol, men temperaturer rundt 10 grader.

I dagens NA kan du lese at drikkevannet i Namsos for første gang på 16 år blir tilsatt klor for å få bukt på uønska bakterier.

Nå kjøper mange i Namsos flaskevann i butikken.

Les også at Leka søker reversering av tvangsvedtaket, og at det er rekordmange søkere på Marin jenteleir på Val.


Ørjan Moen ser fram til møtet med gamle lagkamerater i NIL

– Vi er det beste laget i Kleppen

Tidligere NIL-spiller Ørjan Moen lover heimelaget tøff kamp når opprykksrival Trygg/Lade gjester Kleppen lørdag ettermiddag.

 

Mer å lese på Namdalsavisa: