Namsos-treneren etter 35-målstapet

– Har aldri opplevd maken

SKUTT I SENK: Det ble et tøft gjensyn med heimplassen for 17-årige Charlotte Skjemstad. Stjørdalingen går på ambulanselinja i Namsos, men kunne ikke gi livreddende førstehjelp til et handlingslammet bortelag søndag. Det endte med 35-målstap… Dermed står Namsos uten poeng etter fire kamper.
            (Foto: Mats Ivar Sandmo)

SKUTT I SENK: Det ble et tøft gjensyn med heimplassen for 17-årige Charlotte Skjemstad. Stjørdalingen går på ambulanselinja i Namsos, men kunne ikke gi livreddende førstehjelp til et handlingslammet bortelag søndag. Det endte med 35-målstap… Dermed står Namsos uten poeng etter fire kamper.Foto: Mats Ivar Sandmo

Flere nyheter

Dødsfallet i Overhalla:

Stefaren må sitte videre i varetekt

Rektor og FAU-leder reagerer på at Høknes blir skåret over samme lest

– Kjenner oss ikke igjen

Val videregående skole planlegger oppstart av kristen grunnskole

Ny skole for 75 elever

Nord-Trøndelag fylkeskulturpris til Saemien Sijte

Siste stikk til sørsamisk kultur

Da Namsos gikk til pause på stillinga 1-22, måtte Jarl Espen Sjursen ta bilde av måltavla. – Jeg har aldri opplevd maken, sier den rutinerte håndballtreneren.

STJØRDAL: Og selv om det resultatmessig bedret seg litt etter hvilen, måtte Namsos reise heim med stygge sifre: Stjørdal vant hele 43-8 søndag.

Enorm forskjell

– Jeg har ikke ord. Etter over 30 år innen håndballen har jeg aldri opplevd maken. Det er enorm forskjell på topp og bunn i divisjonen, men dette er likevel i overkant. Jentene hadde ikke hodet med seg, og det var liksom ingenting å coache på fra benken heller, sier Sjursen som var langt mer fornøyd etter lørdagens møte med Byåsen 2.

Til tross for åttemålstap der synes treneren laget gjorde en bra kamp, hvor spesielt debutant Sandra Gulstad utmerket seg med sju scoringer.

Gulstad sto over søndagens kamp, og var sårt savnet.

– Hun er en klar forsterkning for oss, og med Sandra på banen hadde det nok sett litt lysere ut i dag, tror Sjursen.

Skyteskive

Den som virkelig fikk kjørt seg søndag var målvakt Charlotte Skjemstad. 17-åringen ble regelrett skyteskive for dominerende Stjørdal-spillere, og innrømmet etterpå at det ikke var noen artig opplevelse.

– Nei, de var altfor raske for oss. Vi forsvarte oss dårlig, og da blir det tungt å stå bakerst også, mente jenta som kommer fra Stjørdal og kjente flere av spillerne på motstanderlaget.

– Stjørdal kjempet om opprykk til 2. divisjon i fjor, og har styrket stallen foran årets sesong. Vi er nyopprykket, og da blir det veldig stor forskjell på lagene, mener målvakta som måtte plukke hele 43 baller ut av eget nett i fjellhallen.

Namsos ligger sist etter fire kamper, med null poeng og 56-152 i målforskjell. Neste kamp for blåtrøyene er hjemme mot Vikhammer lørdag 28. oktober.

Mer å lese på Namdalsavisa: