Støtter reformarbeidet

Flere nyheter

Historisk dag da Namdal regionråd ble stiftet i Røyrvik

Fylkesmann-lærling imponert over namdalingene

Fem namdalinger tok norgescuppoeng – Bruvoll best på 10. -plass

Spår Hundseth helt i toppsjiktet

Både Foldafjord og Olav Duun måtte sette igjen passasjerer på Black Friday

– Aldri opplevd maken til pågang

BINDAL: Kommunestyret i Bindal følger opp sine naboer og har kommet med sine anbefalinger rundt kommunesammenslåing. Fellesnemnda bør bestå av de fire kommunestyrene, og et nytt kommunestyre bør ha 41–43 medlemmer, uttaler kommunen.

Bindal kommunestyre mener kommunen bør være representert med ordfører, representant fra opposisjonen og representant for frivillig lag/organisasjon i navnekomiteen for ny kommune. Formannskapet skal velge disse.

Mer å lese på Namdalsavisa: