Havnet i grøfta og snurret rundt

Flere nyheter

Historisk dag da Namdal regionråd ble stiftet i Røyrvik

Fylkesmann-lærling imponert over namdalingene

Fem namdalinger tok norgescuppoeng – Bruvoll best på 10. -plass

Spår Hundseth helt i toppsjiktet

En bil fikk hard medfart i morgentimene like ved kirka på Kolvereid.

NÆRØY: Politiet fikk inn ei melding om ei utforkjøring like ved kirka i Kolvereid. Meldinga kom inn til politiet klokken 07.10, men de valgte å ikke sende en patrulje ut til stedet på grunn av at meldinga kom inn til dem etter at nødetatene hadde vært på stedet.

- Ja, vi gikk inn ei melding om en bil som hadde vært i grøfta en tur. En patrulje fra oss var i kontakt med bilfører etter ulykka, og det skal ikke være snakk om personskade. Vedkommende skulle en tur innom legevakta, og skal ha vært litt omtåket og klaget over å ha vondt i ei skulder. Bilen skal ha snurret rundt og fått litt hard medfart, forteller operasjonsleder hos politiet i Trøndelag.

Mer å lese på Namdalsavisa: