Godkjenner endring av to reguleringsplaner på Østre byområde

Flere nyheter

Historisk dag da Namdal regionråd ble stiftet i Røyrvik

Fylkesmann-lærling imponert over namdalingene

Fem namdalinger tok norgescuppoeng – Bruvoll best på 10. -plass

Spår Hundseth helt i toppsjiktet

Både Foldafjord og Olav Duun måtte sette igjen passasjerer på Black Friday

– Aldri opplevd maken til pågang

NAMSOS: Namsos kommunestyre har godkjent endring av to reguleringsplaner for deler av Østre byområde. Det dreier seg om endring av reguleringsplanen som omfatter Pinavegen 6 hvor det åpnes for bygging av minimum 24 boenheter i tilknytning til Industrivarers forretningsbygg. Den andre endringa omhandler deler av det ubebygde området mellom Namsos Handelspark og Moelven Van Severen hvor formålet endres fra industri til næring, forretning og kontor.

Mer å lese på Namdalsavisa: