Servitøren får Ukas blomst i tips

Ukas blomst  Trine Magnussen har jobbet på Tinos i 17 år, og får Ukas blomst for sitt smittende smil og god service.
            (Foto: Espen Fossland)

Ukas blomst Trine Magnussen har jobbet på Tinos i 17 år, og får Ukas blomst for sitt smittende smil og god service.Foto: Espen Fossland

– Hæ, får jeg Ukas blomst? Jeg gjør jo bare jobben min.

NAMSOS: Trine Magnussen (37) har jobbet på Tinos i Namsos siden hun var 20 år. For den erfarne servitøren er god service, et smil på lur og imøtekommenhet noe som ligger nært.

– Det skal jo være en selvfølge å gjøre en god jobb – derfor blir jeg litt satt ut av å få Ukas blomst. Veldig koselig, sier Magnussen.

Skaper gode opplevelser

Flere har sendt inn tips på at hun fortjener blomsten.

– Vi blir alltid godt tatt imot når vi besøker Tinos.

– Trine har alltid et smil på luringa.

– God mat og god service.

Dette er bare noen av innspillene NA har mottatt.

– Jeg blir nesten litt rørt. For meg handler mye om å gi kundene en god opplevelse. Det er ikke alltid det hjelper å få fantastisk mat hvis du møter en grinete servitør. Slik er jo for meg når jeg er på restaurant også, sier 37-åringen.

For Magnussen handler det om å skape en helhetsopplevelse.

– Det er beste sort når folk går fornøyd ut døra, sier hun.

– Selv om jeg ser på dette med å yte god service som en selvfølge, er det hyggelig med en slik blomst, legger hun til.

– Og blomsten får hedersplassen i restauranten?

– Blomsten må jo stå framme. Det er ikke jeg alene som skaper en god opplevelse. Vi har også flinke folk på kjøkkenet som lager god mat, sier hun.

Julestress i vente

Selv om det ikke var fullt i restauranten da NA var på besøk, ventes en travel periode med julebordshelger.

– Vi skal begynne å pynte restauranten snart, og så kommer nok ribba, pinnekjøttet og lutefisken på tallerkenen i midten av november, sier Magnussen og setter fra seg blomsten:

– Det kan hende jeg smiler enda bredere for kundene som kommer innom i dag, avslutter Magnussen.

Mer å lese på Namdalsavisa: