Coop tilbakekaller skinke og bacon

tilbakekalles Det er påvist listeriabakterier i produksjonslokalene der Coop smårettskinke og Coop smårettbacon lages. Derfor tilbakekalles produktene, selv om de ikke inneholder bakterien.
            (Foto: Coop Norge)

tilbakekalles Det er påvist listeriabakterier i produksjonslokalene der Coop smårettskinke og Coop smårettbacon lages. Derfor tilbakekalles produktene, selv om de ikke inneholder bakterien.Foto: Coop Norge

Flere nyheter

Torleiv Grong (72) tildelt Namsos kommunes kulturpris

– Så lenge helsa holder, kommer jeg til å spille musikk

Lierne samler troppene på heimebane

– Jula blir alfa og omega for oss

Statland mek. og marine blant gasellene for andre året på rad

Vil vokse seg enda større

Siste innspurt for julas vakreste eventyr i Nordli

Bli med på juletrejakt ved Brandsfjellet

NAMSOS: Coop tilbakekaller alle datoer av Coop smårettskinke strimlet 2x90 gram og Coop smårettbacon 2x90 gram fra sine butikker etter at det er påvist listeria i miljøprøver i produksjonslokalene. Det er ikke påvist listeria i selve produktene.

– Kundene skal stole på at den maten de handler hos er trygg, og for å være helt sikker har vi derfor besluttet å trekke partiet fra våre butikker. Vi oppfordrer alle kunder som har kjøpt produktet om å levere det tilbake, slik at de kan få refundert pengene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.


Mer å lese på Namdalsavisa: