Årets messebegivenhet begynner å ta form på Kolvereid

Stor interesse for boligmesse

Allerede er det seks påmeldte til boligmessa som går av stabelen i Nærøyhallen 6. april.

Messegeneral: Kurth Fallmyr arrangerte julemesse før jul, og nå er det boligmesse som står for tur. Han er glad for at næringslivet kjenner sin besøkelsestid, og at det allerede er seks påmeldte til helga i april.Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: – Det er en ambisjon om å skape 1.000 nye arbeidsplasser i Ytre Namdal de nærmeste årene, og veksten betyr allerede et stort press på boligmarkedet, forteller Kurth Fallmyr i Norsk formidling.

Med bakgrunn i disse tankene inviterer han til årets messebegivenhet på Kolvereid, og forteller at den kommer til å favne et bredt spekter.

– Her vil alt som hører til i forbindelse med bygging, kjøp og salg av boliger, hytter og leiligheter bli profilert.

Fristen for å melde seg på er 10. mars, men allerede i skrivende stund har seks aktører meldt seg på.

– Det betyr at en femdel av arealet i Nærøyhallen er opptatt, forteller Fallmyr, som tror hallen kommer til å fylles opp lenge før fristen går ut.

– Responsen har vært fantastisk. Jeg hadde ikke drømt om at det skulle være så mange påmeldt så tidlig, sier han.

Messa kommer til å ta plass både inne og utafor hallen, og det blir satt opp et telt i forkant hvor det blir matservering.

– Vi ser også for oss to miniseminar i løpet av helga for å gi messa en faglig bit i tillegg, sier Fallmyr, og legger til at det er flere som har vist interesse for å holde seminar.

Nå har han akkurat sendt en forespørsel til kommunen om parkering, og han ser fram til å fortsette planlegginga.

– Næringslivet kjenner sin besøkelsestid, og det er jeg veldig glad for, sier Fallmyr.

– Dette blir en glimrende mulighet til å vise fram både prosjekter og produkter. Det kommer til å være impulser for alle og enhver her.