...
STEINKJER-uTFORDRERE: Karstein Grønnesby, Magnus Vang Johansen og Bård Terje Larsen i Duality er et hardtslående rockeband som skal utfordre namdalsartistene.

Hør finalistene i Bandwagon her!

Kan et band fra Steinkjer slå ut namdalingene på heimebane i rockebyen og ta seieren i Bandwagon?

Publisert 13.08.2013 kl 00:00 Oppdatert 13.08.2013 kl 22:31

Tips en venn på e-post:


...
FAVORITT: Sivert Moe ble publikumsviunner i Bandwagon-vinner i fjor, og deltar med låt på norsk i år.
...
SOUNDBAZ: Bastian Alstad i Soundbaz. FOTO: PRIVAT
...
PUBLIKUMSVINNER: Høknes barneskole vant Schoolovision i fjor, og var nære på vinne i år også. Låta lanseres interansjonalt, og de er publikumsvinneren i Bandwagon. Fra venstre: Emma Sagmo, Sander Aar og Thea Roli Hansen.
...
KLASSISK INSPIRERT: Kjersti Kveli kommer rett fra New York for å delta på Bandwagon-finalen. Hun har slått seg fram med egne stykker som er i mellomsjaktet mellom visesang og samtidskunst.

NAMSOS: Svaret kommer lørdag, under den lokale finalen i Bandwagon. Klokken 14 braker det løs fra scenen foran NAs martnasbod i Abel Meyers gate, rett overfor Samfunnshuset.

HØR FINALISTENE HER! KLIKK PÅ BILDEIKONET FOR Å SPILLE!

Fire månedsvinnere i Bandwagon, som allerede har vunnet 10.000 kroner hver, skal konkurrere om en plass i regionfinalen i Bodø 27. september, der de får dele scene med Karpe Diem og Lido Lido.

Rockebandet Duality har tatt turen fra Steinkjer og den siste månedsvinneren for august, Kjersti Kveli, kommer rett fra New York for å delta.

I finalen møter de Sivert Moe, som ble publikumsfavorittt i Bandwagon første gang han deltok.

I tillegg deltar Høknes barneskole med låta de kom på andreplass i årets Schoolovision med. De vant publikumsavstemmingen i Bandwagon.

– Det blir også mulighet til å stemme på SMS under finalen, og derfor er det viktig at så mange som mulig møter opp for å få fram sin favoritt. Kodene til avstemmingen blir først avslørt for publikum når finalen starter. Dette blir dessuten en fin anledning til å høre ung og nyskapende trøndersk musikk, sier NA-redaktør Kim Riseth.

Etter selve finalen spiller Duality en minikonsert.

Det blir også minikonserter med Bandwagon-artister klokken 14 torsdag og fredag under martnan. Torsdag spiller Kulturpatruljen, mens Sivert Moe spiller fredag. Andre overrasakelser kan også dukke opp.

– Bandwagon handler om å la nye artister få vise seg fram, derfor er vi glade for å få til dette tilbudet under martnan, sier Riseth.

Soundbaz fra Namsos er også en av månedsvinnerne, men har ikke anledning til å delta live under finalen.

HØR DE FEM MEST POPULÆRE LÅTENE I BANDWAGON I NAMDALSAVISA!

OG HER ER DE MEST POPULÆRE I MIDT-NORGE!

På forsiden nå


...

Tryllet fram kulinariske mesterverk

Mesterkokken lærte kokkeelevene noen av sine mange triks.

...

Selger seg ut av NTS

NTS-direktør Thomas B. Geving og brødrene Leif og Håvard Sunde selger seg ut av Namsos Invest som er største aksjonær i NTS ASA.

...

– For dårlig, for dyrt

Gjenopplivingsforsøket til Fv17-prosjektet ser ut til å mislykkes. Både Namsos og Namdalseid synes prosjektet er for dyrt og for dårlig. Nå viser det seg at ramma på 2,2 milliarder ikke inneholder kostnadene knyttet til innkreving av bompenger.

Her er det hageidyll hele året

– Vi bruker hagestuen nesten hele året, forteller Tove Marie Hunt Sørensen. Se video!