Hvorfor så kort åpningstid i Oasen og så få filmer på kino i helgene?

Skriv ditt leserbrev her«DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir
Flere nyheter

Bilkjøring har rasert fire kilometer av skiløypa på Spillum

Løypesjefen: – Jeg blir bare lei meg!

I 1957 startet Bjørn Lie Namsos Vektløfterklubb. 60 år senere er han fortsatt pådriver i miljøet.

Snart 82 år, men fortsatt sterk som en Bjørn ...

Mange har vel sett at det går bare to filmer på lørdager ved Namsos Kino, og jeg spør kinosjefen om hvorfor er det sånn? Lørdagene har innbyggere tid til å gå nettopp på kino for å se en bra film. Er det bare B-filmer spør jeg?

Jeg har sett og hørt at det er forkorte åpningstider i Oasen spesielt i helgene, når kundene må opp av bassenget kl. 15.30. Da rekker småbarnsfamilier ikke bassenget før handleturen slutter. Jeg ber bare Namsos kommune tenke på familiene generelt og ber om at åpningstidene bør bli lengre i hvertfall i helgene.

Jeg synes at kulturtilbudet ved Oasen Svømmesenter og Namsos Kino ikke er etter innbyggernes beste. Lurer på om Namsos kommune kan imøtekomme innbyggerne i Namsos på disse kulturarenaene.

Mer å lese på Namdalsavisa: