Gå til sidens hovedinnhold

31 nye koronatilfeller i Nærøysund forrige uke

Det ble registrert fem positive hurtigtester og to positive PCR-tester i helga – noe som gjør at det er registrert 31 nye koronatilfeller den siste uka i Nærøysund.

NÆRØYSUND: Fortsatt er det i tilknytning til skolene det i hovedsak kommer smitte i Nærøysund. Det er ikke noen store utbrudd ved skolene.

– Den positive hurtigtesten ved Rørvik sykestue som ble meldt før helga ble bekreftet med PCR-prøve. Det er ingen andre beboere eller ansatte ved sykestua som har testet positivt på hurtigtest. Det ventes ennå svar på noen PCR-tester. Det er satt i gang en ny runde med hurtigtesting og PCR-testing på sykestua. Den aktuelle avdelinga holdes fortsatt stengt for besøk mens testingen foregår. Helt nødvendige besøk kan tas etter med avtale med avdelinga, opplyser kommunen,

Fra og med tirsdag 23. november blir det anbefaling om å bruke munnbind på venterommene på legekontorene. Allerede mandag kan besøkende gjerne bruke munnbind på venterommene.

– For øvrig innføres det ikke ytterligere tiltak i Nærøysund utover de nasjonale retningslinjene, skriver kommunen i ei pressemelding.

Kommentarer til denne saken