OVERHALLA: Det melder kommunen selv på sine nettsider.

- Vi har hittil denne uka 15 bekreftede smittede. Vi regner med at omtrent like mange vil bli bekreftet smittet (PCR-test) det kommende døgnet. I tillegg er det i dag så langt meldt inn åtte positive hurtigtester som det nå tas PCR-test av, skriver kommunen på nettsidene.

Samlet sett har kommunen dermed cirka 40 smittetilfeller denne uka, og en stor del av disse er elever ved Overhalla barne- og ungdomsskole.

Dermed blir det satt inn ekstra tiltak.

- Det er nå besluttet at 6. trinn ved Overhalla barne- og ungdomsskole får hjemmeskole resten av uka. De berørte vil få nærmere informasjon om det fra skolen, skriver kommunen - og legger til at det samlet sett er 31 personer i isolasjon per onsdag.

- Vi vil sterkt oppfordre alle til å sette seg godt inn i gjeldende anbefalinger og retningslinjer om smitte, testing og smittevern. Tester du positivt på hurtigtest, ber vi deg melde inn dette via digital løsning her. Du skal da umiddelbart gå i isolasjon og følge retningslinjene for smittede. Vi har begrenset kapasitet til å svare på alle henvendelser, og må derfor be deg sette deg godt inn i den informasjonen som er tilgjengelig på nett hos oss, oppfordrer kommunen.