Når de gode krefter forenes, og kløktige og profesjonelle aktører møtes både på senen og utenfor scenen slik det gjorde sist helg, kan jeg ikke annet enn å ta av meg hatten og bøye meg i støvet. Maken til flott elegant og strømlinjeformet opplegg har vel ikke avstedkommet før i Namsos.

De ansvarshavende med Bosse Iversen og hans stab, viste at det går an også i Namsos. Festplassen var dekket til fest med alle ingredienser. Praktisk og storslått var byens festarena omgjort til et «Trøndersk Colosseum». Musikkgladiatorene fikk her vist hva de kan best.

Allerede ved inngangen ble vi møtt av smilende og klargjorte medarbeidere. De hilste oss velkommen og pekt vei. Festplassen var omkranset av bannere med logo fra lokale og regionale aktører, som ville vise at dette ville de delta i. Spillum idrettslag stilte velvillig opp.

Praktiske og flotte toalettfasiliteter stod der klare for de trengende. Ingen kø.

Vi vet alle at aktørene bakenfor et slikt opplegg ikke bare kan hentes bare fra Namsos. Her var aktører fra de omliggende strøk, både nord og sør for oss. Suksessen ligger ofte at vi handler med hverandre, vi unner hverandre suksess. Scene og teknisk utstyr på øverste hylle kunne ta artistene vel imot.

Artistrekka, noe for enhver smak. Unge og gamle kunne svinge seg til artistenes musikalske krumspring av ulik art. All honnør til de som har satt sammen dette mangfoldet av artister og sjangre.

Så til de som møtte opp. Kamp på hjemmebane, med noen av de beste kamphanene i Norge. Klart vi stiller opp! Vi gjør det for å hedre og glede, både de på scenen og de som legger alt tilrette.

Trygghet ble understreket av tilstedeværelsen av smilende politi og sikkerhetsvakter. Feststemte namdalinger møttes foran samfunnshuset, som stod der det alltid har gjort, og rammet inn området, fylt opp av glade og begeistrede tilskuere. Samfunnshuset ble festivalkontor!

Alle artister liker et feststemt publikum, og det fikk de i Namsos. Takk til dere som stod på scenen. Våre lokale og nasjonale «gladiatorer» fikk alle tommelen opp. Dette kan vi, og dette gjør vi igjen. Namsos et «Trøndersk Colosseum» for artister og tilskuere. Turnesesongen har startet, vi ønsker artistene god tur og samme suksess som i Namsos.

Vi sees til neste år!