Advarer mot glatte veier

God morgen! Etter melding om glatte veier flere steder i Trøndelag, ber politiet bilister om å være forsiktige når de skal ut å kjøre. Her er søndagens morgenrapport!

DEL

NAMSOS: - Vi har hatt et par ordensforstyrrelser i Namsos sentrum. Kl. 01.59 var det en mann i 30-årene som ble bortvist fra byen fordi han var plagsom ovenfor andre som var i byen, sier operasjonleder i Trøndelag politidistrikt, Trond Volden.

Ellers har det vært en rolig natt i Namdalen, men lengre sør i Trøndelag har natteroen blitt forstyrret av festbråk. Politiet meldte på Twitter at de hadde fått inn totalt ca. 25 meldinger om festbråk fra private adresser i distriktet i løpet av natta.

Glatte veier

Etter gårsdagens snøfall er det flere steder i Trøndelag fare for glatte veger. Operasjonleder Volden oppfordrer folk til å være forsiktige.

- Inn i landet er det snøføre, og snøgrensa ligger på ca. 200 meter over havet. Folk bør vurdere dekkene når de skal ut å kjøre i dag, etter hvor de skal kjøre. Vinteren nærmer seg fort, avslutter Volden.

Les også: Dette har kommunene hatt i koronautgifter så langt

Våpenhvilen mellom Aserbajdsjan og Armenia brutt

Bare minutter etter en humanitære våpenhvilen i Nagorno-Karabakh trådte i kraft, ble den brutt. Flere skal være drept etter et rakettangrep mot et boligområde i byen Ganja i Aserbajdsjan. Begge landene beskylder den andre for å ha brutt våpenhvilen først.

Det skriver NRK på sine sider denne morgenen.

Vraket tale og serverte skyllebøtte i stedet

FrP-politiker Terje Settenøy droppet talen sin på FrPs landsmøte i går. Da han improviserte videre gikk han hardt ut mot enkelte medlemmer av eget parti.

– Jeg er rett og slett dritlei av at folk rakker ned på og baksnakker eget parti i media.

Trykk her for å lese mer om saken.

Les også: Vi skal fortsatt stille opp for kommunene!

Snikende minusgrader

Været er ikke alltid lett å forstå seg på. I dag vil det i følge Yr skifte mellom sol, regn og snø. I noen av fjellbygdene har også minusgradene sneket seg innpå, så det er bare å lete frem vintertøyet. Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag:

"Nordlig sterk kuling utsatte steder, i formiddag minkende til liten kuling. Regnbyger, snø over 400-500 meter. Få byger i nord første del av dagen. Utrygt for torden."

Les også: Serverte rosa puppekaker – for å samle inn penger til en god sak

Vi ønsker deg en god søndag videre!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken