Gå til sidens hovedinnhold

Alf Harald (27) er en av ti ledertalenter

Talentprogrammet til Circle K Norge kverner ut lovende lederspirer. I årets avgangskull finner vi Alf Harald Brøndbo, som jobber på Circle K Heimdal og Hommelvik.

(NT24)

Hvert år velger Circle K Norge ut nye medarbeidere til talentprogrammet sitt. Over to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

En av disse er Alf Harald Brøndbo (27). Han har jobbet på bensinstasjon siden han var 13 år gammel. Fram til i fjor var han assisterende daglig leder på familiestasjonen Circle K Høylandet. Han har også hatt samme jobb ved Circle K Tunga. Nå har han samme stilling på Circle K Heimdal, som nylig har fått nye drivere, og er nestleder ved Hommelvik i Malvik.

Wenche Elisabeth (35) har gått fra å være leder på Coop-kafeen til å bli akvakulturlærling på Osan settefisk

Får prøve seg

– Talentprogrammet er en mulighet for unge spirer som meg til å prøve seg, og å jobbe ved siden av. Det er kjempegod læring og gir gode impulser, sier Brøndbo.

27-åringens ambisjon er å drive egen stasjon og å prøve seg litt mer med daglig drift. Med ny bilvaskmaskin og Peppes-servering sier han det er nok å gjøre på stasjonen.

Peppes kommer til 19 nye steder i Trøndelag

Ni av ti med siden 2010

16 år etter oppstarten er programmet blitt rene talentfabrikken for Circle K Norge. Et flertall av de som har bestått talentprogrammet jobber fremdeles i Circle K, enten på stasjon eller hovedkontor, skriver kjeden i en pressemelding.

– Nok en gang har vi fått igjennom et glimrende talentkull, det 15. i rekken siden vi startet opp vårt toårige talentprogram. Det blir utrolig spennende å følge med på denne gjengen i årene fremover, opplyser Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.

Susann (26) solgte for en million første driftsmåned

Hun forteller at nesten sju av ti av de som har fullført programmet siden 2004, er hos dem ennå.

– Dersom vi ser på avgangskullene de siste ti årene, jobber om lag 90 prosent fortsatt i Circle K, sier Foldvik, som selv er et produkt av selskapets talentprogram.

Kenneth (34) danket ut 99 andre søkere og ble butikksjef

Årets avgangsstudenter er:

  • Renathe Baardsen fra Circle K Lura
  • Victoria Wikestad Nilsen fra Circle K Rundtom
  • Hedda Emilie Lund ved Circle K E18 Larvik (tidligere Ringdalskogen)
  • Alf Harald Brøndbo fra Circle K Heimdal/ Hommelvik
  • Ida Jodine Haraldseid fra Circle K Ølensvåg
  • Ida Brovig hos Circle K Lillesand (tidligere Kjerlingland)
  • Christine Brattli Molund fra Circle K Buktamo
  • Glenn-Andre Hallerud fra Circle K Mjøndalen
  • Jeanette Skoland fra Circle K Heddal
  • Siw-Veronica Wolden ved Circle K Innlandsporten

Konkurransetilsynet avslutter etterforskningssak mot Circle K og YX

Kommentarer til denne saken